ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Μάιο η διεξαγωγή του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Τον Μάιο η διεξαγωγή του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας
Στην Αθήνα το μήνα Μάιο θα διεξαχθεί το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ενόψει του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα στις 6, 7 και 8 Μαΐου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν τα προσυνέδρια τα οποία αναμένονται να γίνουν τον μήνα Απρίλιο.

Πιο συγκεκριμένα:

Το πρώτο θα διεξαχθεί (Σάββατο 2 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη με θεματικές ενότητες που αφορούν πρώτον, την καθημερινότητα των πολιτών, τις μειώσεις φόρων, επενδύσεις και νέες δουλειές. Δεύτερον, τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας.

Επίσης, το Σάββατο, 16 Απριλίου αναμένεται να γίνει το επόμενο συνέδριο στο Ηράκλειο Κρήτης με θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ενότητα αφορά τον «Τουρισμό και τη Ναυτιλία». Στη δεύτερη ενότητα θα συζητηθεί ο «Πρωτογενής Τομέας Παραγωγής».

Ακόμη, όπως έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν και ακόμη τρεις προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής. Αυτές περιλαμβάνουν τις «Μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα», στις 29 Μαρτίου, στο Αιγάλεω.

Ενώ στις 11 Απριλίου, στο Χαλάνδρι, θα διεξαχθεί η προσυνεδριακή συζήτηση με θέμα: «Ψηφιακή Επανάσταση – Κράτος φιλικό προς τους πολίτες».

Τέλος, στις 18 Απριλίου, στην περιοχή της Νίκαιας, η συζήτηση θα αφορά την «Κοινωνική Πολιτική & Ισότητα».

Μετά το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο διάλογος με τα μέλη και τις Οργανώσεις του κόμματος θα συνεχιστεί με την διοργάνωση μετασυνεδριακών συζητήσεων σε όλη τη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ