ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: «Αντιπολίτευση φιάσκο» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Χατζηδάκης: «Αντιπολίτευση φιάσκο» από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε πως αποτελεί σημαντική καινοτομία οι συντάξεις fast track που συνδυάζουν την τεχνολογία με την εμπιστοσύνη των πολιτών INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολίτευση φιάσκο -όπως είπε- που ασκεί, στο νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ και την τροπολογία για την επιτάχυνση απονομής των συντάξεων, εξαπέλυσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Έχετε μεγάλη στενοχώρια που λύνουμε το θέμα των συντάξεων», είπε απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εργασίας και διερωτήθηκε εάν είναι προστάτες των ρετιρέ. «Δεν θέλετε να υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια; Τι είστε προστάτες του ρετιρέ; Η αριστερά του χαβαριού;», είπε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την κριτική που δέχθηκε για τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται στα ωφελήματα των ανέργων.

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε πως αποτελεί σημαντική καινοτομία οι συντάξεις fast track που συνδυάζουν την τεχνολογία με την εμπιστοσύνη των πολιτών, τονίζοντας ότι η πολιτική αυτή δεν έχει χρώμα και πρέπει να στηριχθεί από όλα τα κόμματα.

Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου ζήτησε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κωστής Χατζηδάκης. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ