ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βασικές θέσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη της οικονομίας

Οι βασικές θέσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη της οικονομίας
EUROKINISSI

Τις βασικές θέσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη της οικονομίας παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.

Έχοντας ως στόχο, όπως φαίνεται στο σχετικό διάγραμμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του, τη δημιουργία 120 χιλιάδων θέσεων εργασίας κάθε χρόνο, ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για ανάπτυξη της τάξης του 4%, για 10% αύξηση στις εξαγωγές ετησίως καθώς και για αύξηση των ξένων επενδύσεων στο 20% του ΑΕΠ.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ο πρόεδρος της ΝΔ προβλέπει το ΑΕΠ να φτάσει στα 213 δις ευρώ, αύξηση του ετησίου εισοδήματος του κάθε νοικοκυριού κατά 1900 ευρώ, ενώ υπόσχεται μείωση φόρων και εισφορών. "Αυτές είναι οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, αυτοί είναι οι στόχοι μας στο δρόμο της εξόδου από την κρίση" επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.

Χθες πάντως με ανάρτησή του και πάλι στο τουίτερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για την ψήφο των ομογενών επισημαίνοντας πως στην Αυστρία οι επιστολικές ψήφοι ήταν αυτοί που απέτρεψαν την εκλογή του ακροδεξιού προέδρου.

"Στην Αυστρία η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λέει όχι στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτακης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ