ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Κύπριος ΥΠΕΞ: Θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Δένδια

Στην Αθήνα ο Κύπριος ΥΠΕΞ: Θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Δένδια
Στην Αθήνα τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, ο Κύπριος ΥΠΕΞ, στο πλαίσιο συνάντησης με τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη αναμένεται να έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στην Αθήνα, αύριο 7 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο επίσκεψης του τελευταίου στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11), την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Αναμένεται να προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο περίπου στις 13:15. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο υπουργών εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας και του συντονισμού των δύο χωρών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αναμένεται δε να εστιάσουν στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, καθώς και σε πολυμερή σχήματα συνεργασίας, σε ζητήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ