ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στη ΝΔ εσκεμμένα μπερδεύουν πρωθυπουργικές αποστολές με τα ταξίδια αναψυχής

ΣΥΡΙΖΑ: Στη ΝΔ εσκεμμένα μπερδεύουν πρωθυπουργικές αποστολές με τα ταξίδια αναψυχής
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Το ό,τι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει τη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του, αυτό είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες. Μπροστά στον πανικό της, όμως, από την κατακραυγή η ΝΔ καταφεύγει σε γελοιότητες», απαντούν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους κι από τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως στο κυβερνών κόμμα εσκεμμένα μπερδεύουν πρωθυπουργικές αποστολές με τα ταξίδια αναψυχής.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν πως είναι άλλο τα επίσημα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργού για να συμμετάσχει σε επίσημες διεθνείς συνόδους σε Βρυξέλλες και Μάλτα κι άλλο οι επτά μέχρι σήμερα προεκλογικές περιοδείες του κ. Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος «που έχει μετατρέψει σε ταξί» και τα ταξίδια- αστραπή με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Επίδαυρο για την παράσταση του γνωστού «θεατρανθρώπου».

«Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας δεν κρύβεται. Ευτυχώς, στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα είναι εκείνος που θα του δείξει την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου», προσθέτουν στην Κουμουνδούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ