ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανέλλη: Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά στην επιφάνεια

Κανέλλη: Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά στην επιφάνεια
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Η είσοδος στη Βουλή από το κόμμα «Σπαρτιάτες» ήταν η αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Αλέξη Κούγια, σε εκλογική τηλεοπτική εκπομπή.

«Ακουσέ με. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση… Δύο κουβέντες μόνο και αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη. Σε προσωπικό επίπεδο! Εκτός από πολιτικό… Διαφημίστηκε ο Κασιδιάρης έγκλειστος μέσα στις φυλακές ως πιθανός να μπει να μη μπει σε ψηφοδέλτιο… Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με τερτίπια νομικά και να μην τους χτυπάει στο πολιτικό επίπεδο που πωλούνται οι φασίστες», δήλωσε στο MEGA.

Και η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε: «Οι φασίστες πολεμιούνται στα σωματεία, στους δρόμους, στις δουλειές, με πολιτικούς όρους. Όχι με νομικούς όρους. Επομένως αυτή τη στιγμή, ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά στην επιφάνεια. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ