ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σπαρτιάτες»: Εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες Στίγκα

«Σπαρτιάτες»: Εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες Στίγκα
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από Άρειο Πάγο για τις καταγγελιες του Βασίλη Στίγκα για τα όσα συμβαίνουν στους «Σπαρτιάτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο Βασίλης Στίγκας έχει κληθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Στίγκας, από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για «Greek mafia ή Δον Κορλεόνε» και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», αφήνοντας αιχμές και για τη στάση του Ηλία Κασιδιάρη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

«Η εικόνα να είναι στο Κοινοβούλιο αρχηγός και να μην έχει τους βουλευτές του δεν έχει ξανασυμβεί. Έχω μπει στο ρεκόρ Γκίνες, δεν φταίω εγώ για αυτό, οι κύριοι που λείπουν να το πω δημόσια είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά που παραπέμπουν σε greek mafia και Don Corleone», είπε ο κ. Στίγκας.

Με βάση την έρευνα που ξεκινά ο Άρειος Πάγος, πιθανή θεωρείται και η δικαστική διερεύνηση για την ενδεχόμνη επιρροή του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος συντάχθηκε απόλυτα με τη στάση του κ. Μανούσου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ