ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Δημοτικών - Νομαρχιακών εκλογών 2023 στο CNN Greece

Αποτελέσματα Δημοτικών - Νομαρχιακών εκλογών 2023 στο CNN Greece
Συλλογή και καταμέτρηση ψηφοδελτίων - Αποτελέσματα εκλογών ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / Eurokinissi

Σε πραγματικό χρόνο θα μεταδίδει το CNN Greece τα αποτελέσματα των δημοτικών και- νομαρχιακών εκλογών 2023. Στο ειδικό αφιέρωμα του CNN Greece οι αναγνώστες θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα σε όλους τους δήμους αλλά και όλες τις περιφέρειες της χώρας σε πραγματικό χρόνο.

Ως προς το διαδικαστικό τμήμα της συλλογής των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα, αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι οφείλουν να μεταδίδουν στο υπουργείο Εσωτερικών τον αριθμό των ψηφισάντων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η μετάδοση γίνεται αποκλειστικά με χρήση της συσκευής ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT). Τα χρονικά διαστήματα, καθώς και ο τρόπος μετάδοσης, έχουν καθοριστεί με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών υπ’ αρ. 75787/13.09.2023 (Β΄ 5419), ως εξής:

  • 1η μετάδοση: από 11:00 έως 11.30 ώρα Ελλάδας,
  • 2η μετάδοση: από 14:00 έως 14.30 ώρα Ελλάδας,
  • 3η μετάδοση: από 17:00 έως 17.30 ώρα Ελλάδας

Μέσα στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, αναμένεται να υπάρξει καλύτερη εικόνα για την ακριβή ώρα ανακοίνωσης των πρώτων αλλά και των ασφαλών αποτελεσμάτων των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ