ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Κλειστό το ΟΑΚΑ τουλάχιστον για όλο το 2024

Βρούτσης: Κλειστό το ΟΑΚΑ τουλάχιστον για όλο το 2024
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ./ IN TIME

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σε ό,τι αφορά το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω στατικής ανεπάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα.

Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως θα διατεθούν 57 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε ότι κατά 30% αυξάνονται οι μεταβιβάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού, με βάση το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 που κατατέθηκε, σήμερα (02/10), στη Βουλή. «Έγιναν συνεννοήσεις, διευθετήσεις» με τους αθλητικούς συλλόγους, που φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος στο ΟΑΚΑ.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα», ανέφερε.

Όσον αφορά στο Ολυμπιακό Στάδιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δεύτερης μελέτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) στα στέγαστρα Καλατράβα βρίσκεται η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, οι ομάδες δηλαδή που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ ο υφυπουργός δήλωσε ότι «θα είμαι δίπλα τους. Δεν χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ