ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κοζάνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποδοχή με δώρο ποντιακή λύρα και τραγούδια

Στην Κοζάνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποδοχή με δώρο ποντιακή λύρα και τραγούδια
ΙΝΤΙΜΕ / Γ.Τ Πρωθυπουργού ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με δώρα και ποντικά τραγούδια έγινε δεκτός στην Κοζάνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παρέστη και μίλησε σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κατάμεστη από κόσμο Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού και στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», εκφράζοντας την ολόθερμη στήριξη στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

Το Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ενώ ο πρόεδρος της λέσχης Κοζάνης, Κώστας Σανίδης του δώρισε μία ποντιακή λύρα και μέλη του συγκροτήματος του αφιέρωσαν ένα ποντιακό τραγούδι.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια «Περιφέρεια πρωταγωνίστρια στη δίκαιη μετάβαση, που θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις», αναφέρθηκε στην Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών παιδείας και υγείας στους κατοίκους της, και για τον Ε-65 που θα ολοκληρωθεί τα επόμενα δυο χρόνια και θα συνδέσει τη δυτική Μακεδονία με τη Νότια Ελλάδα. Χαρακτήρισε ως «Πρότυπο εκπαιδευτικό ίδρυμα» το Πανεπιστήμιο, ενώ σημείωσε με έμφαση ότι: «Στην υποψηφιότητα Κασαπίδη συντονίζονται και οι δικές μας πρωτοβουλίες. Θα ζητησω από τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν τη μάχη παραμερίζοντας προσωπικές διάφορες».

Στην υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη συντονίζονται οι κυβερνητικές πολιτικές, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης, ζητώντας από τα τοπικά στελέχη να αφήσουν έξω τις όποιες διαφωνίες.

«Τον Γιώργο το γνωρίζω 20 χρόνια τώρα όταν μπήκαμε μαζί στη Βουλή. Τιμώ το γεγονός ότι ο ίδιος εγκατέλειψε την κεντρική πολιτική σκηνή για να υπηρετήσει τον τόπο του που πιστεύει. Γιώργο Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Η συγκέντρωση εδώ είναι μεγαλύτερη και από αυτή που κάναμε εμείς στις εκλογές, κάτι καλό προμηνύει, πάμε δυνατά να εκλέξουμε από την πρώτη κυριακή περιφερειάρχη τον Γιώργο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ