ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Έπιασε δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας για τα υπό διαγραφή στελέχη

ΣΥΡΙΖΑ: Έπιασε δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας για τα υπό διαγραφή στελέχη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να μοιραστούν οι φάκελοι στις τριμελείς επιτροπές που θα αναλάβουν η καθεμία την υπόθεση καθενός από τα υπό διαγραφή στελέχη.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπό κρίση στελέχη είναι οι Στέφανος Τζουμάκας, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας και Νίκος Φίλης.

Οι υπό διαγραφή θα κληθούν να καταθέσουν, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Από την πλευρά του και με πνεύμα καλής θέλησης ο Στέφανος Κασσελάκης αναζητά κάποια "καλή αφορμή" για να ανακαλέσει, ωστόσο αυτό δεν έχει δοθεί από την πλευρά των επικριτών του, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζήτημα των υπό διαγραφή στελεχών θα τεθεί και στην προσεχή Κεντρική Επιτροπή του Νοεμβρίου έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που είναι μέλη της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η στάση της θα είναι δεσμευτική για τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Αντώνης Κοτσακάς.

Υπενθυμίζεται ότι απαιτούνται τουλάχιστον 10 ψήφοι στις 15 (τα δύο τρίτα δηλαδή) για να γίνει αποδεκτό το αίτημα για καθένα ξεχωριστά από τους υπό διαγραφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ