ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ψεύτικοι λογαριασμοί σπέρνουν μίσος και τοξικότητα

Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ψεύτικοι λογαριασμοί σπέρνουν μίσος και τοξικότητα
Ο πρώην υπουργός EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας κι απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου», υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για νοσηρό περιβάλλον μετά την κατάθεσή του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την καταγγελία του σε βάρος φερόμενου τρολ του διαδικτύου.

Ο πρώην υπουργός ανάφερε πως απέναντι σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

«Η δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών», πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής.

Από την πλευρά του, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε πως ο κ. Σκουρλέτης ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει κανένας στρατός των τρολ, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα social media. Άλλη μια απόδειξη για το ποιες είναι οι προθέσεις του συγκεκριμένου συντρόφου. Ας πάει όπου θέλει», σχολίασε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, σχολιάζοντας την προσφυγή Σκουρλέτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ