ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Κασσελάκη - Αχτσιόγλου για ένα... τηλεφώνημα

Κόντρα Κασσελάκη - Αχτσιόγλου για ένα... τηλεφώνημα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με την Έφη Αχτσιόγλου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην Έφη Αχτσιόγλου λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο το οποίο η βουλεύτρια Δυτικής Αθήνας διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του ieidiseis.gr, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και, μάλιστα, επί προσωπικού», δήλωσε νωρίτερα η κυρία Αχτσιόγλου.

Μετά τη διαρροή κύκλων Κασσελάκη κύκλοι κοντά στην κυρία Αχτσιόγλου απάντησαν πως δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο, αλλά δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κ. Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.

«Η κυρία Αχτσιόγλου βρισκόταν στο χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30», λένε οι ίδιες πηγές, ενώ σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η τάση Αχτσιόγλου (6+ 6) όσο και η Ομπρέλα και η τάση Τσακαλώτου (ΔΕΚΑ) αποχώρησαν από τη συνεδρίαση γιατί δεν έγινε συζήτηση κι άμεση ψηφοφορία για το εσωκομματικό δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Κασσελάκης για τις διαγραφές των Στέφανου Τζουμάκα, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Νίκου Φίλη.

Το πρωί της Κυριακής, πάντως, δεν αποκλειόταν να ερχόταν στην κυριακάτικη συνεδρίαση η τάση Αχτσιόγλου- συνεδρίαζαν το πρωί της Κυριακής- προκειμένου να συμμετάσχει στην ψηφοφορία, αν και δεν ήταν το πιθανότερο.

Αντιθέτως δεν θα εμφανιστεί η τάση Τεμπονέρα, ενώ όλα είναι ανοιχτά ως προς την παρουσία της Ομπρέλας η οποία ετοιμάζει κείμενο αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Στο μεταξύ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ε. την Κυριακή ο κ. Κασσελάκης έπλεξε το εγκώμιο του υπεύθυνου μικρομεσαίων επιχείρησεων της Πολιτικής Γραμματείας, Νίκου Σκορίνη, τον οποίο συνάντησε τυχαία στο διάδρομο, χαρακτηρίζοντάς τον ανιδιοτελή και σπουδαίο μαθηματικό μυαλό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ