ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς σε Σακελλαροπούλου: Με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά

Χαρδαλιάς σε Σακελλαροπούλου: Με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά
Συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, υποδέχθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου το πρωί της Δευτέρας 27/11 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Χαρδαλιάς την ενημέρωσε για τις προτεραιότητές του προκειμένου η αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής.

«Η περιφέρεια έχει μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια όλων μας», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι η ανάληψη των καθηκόντων του απαιτεί τεράστια προσπάθεια καθώς «δεν είναι απλά και μόνο η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας αλλά και η μοναδική στον κόσμο όπου ο μισός πληθυσμός της χώρας βρίσκεται σε αυτή και συνεισφέρει σχεδόν 48% στο ΑΕΠ».

Όπως τόνισε «οι προκλήσεις μεγάλες, τα στοιχήματα ακόμα μεγαλύτερα, αλλά νομίζω ότι με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά».

Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον κ. Χαρδαλιά και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ