ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση - έκπληξη Κασσελάκη στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης - Η σχέση του με την Πιάνα Αρκαδίας

Παρέμβαση - έκπληξη Κασσελάκη στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης - Η σχέση του με την Πιάνα Αρκαδίας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/ Θωμάς Ζήκος

Παρέμβαση - έκπληξη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής Οργάνωσης Μελών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε καλή θητεία στον δήμαρχο και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τόνισε πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πολύ σημαντική για το κόμμα του το οποίο θα είναι δίπλα της.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα και στη Σπάρτη, ιδίως στα ζητήματα υγείας. Η αποκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Δεν μπορούμε να είμαστε μια χώρα- μια πόλη, η Αθήνα δηλαδή», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως η πόρτα του θα είναι ανοιχτή για οτιδήποτε θελήσει η δημοτική Αρχή.

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε την Πιάνα Αρκαδίας όπου η οικογένειά του έχει κάνει δωρεά το 2002 κι έχουν γίνει τα μέλη της επίτιμοι δημότες της.

Ο ίδιος επισκέφθηκε και το λαογραφικό μουσείο του χωριού, συνομίλησε με κατοίκους και, μάλιστα, ένα αγόρι του έδειξε τη θέα που φτάνει ως την Τρίπολη.

Το βράδυ της Τετάρτης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΜ Τρίπολης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ