ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της γίνεται πιο αλαζονική και επικίνδυνη

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της γίνεται πιο αλαζονική και επικίνδυνη
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Για υπουργούς, προεξάρχοντος του Άκη Σκέρτσου, και βουλευτές της ΝΔ που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους από το ψήφισμα της Ευρωβουλής κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμα πιο αλαζονική, τοξική κι επικίνδυνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάνουν λίγο για κατήφορο που δεν έχει τέλος.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζεται πως επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Στην Κουμουνδούρου κάνουν ιδιαίτερη αναφορά σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του υπουργού Επικρατείας, κ. Σκέρτσου με την οποία καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών «με εκφράσεις που ​θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές».

«Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων κι επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η ΝΔ. Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ