ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Συνέπειες σε όσους δεν υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Κασσελάκης: Συνέπειες σε όσους δεν υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΙΝΤΙΜΕ / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η πρόταση των δύο γραμματέων, της Ράνιας Σβίγκου και του Γιώργου Βασιλειάδη, για αναβολή της εκλογής οργάνων- συντονιστών Οργανώσεων Μελών και Νομαρχιακών Επιτροπών- για ένα μήνα έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που γίνεται μέσω zoom το απόγευμα της Τετάρτης, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης διαμήνυσε πως θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον είτε απέχει από την ψηφοφορία είτε δεν υπερψηφίσει αύριο Πέμπτη το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, από την πλευρά του, φέρεται να είπε πως πρόκειται για μία πολύ αρνητική εξέλιξη και μια πολύ κακή εικόνα για το κόμμα να αναβάλει εκλογές πανελλήνιας κλίμακας, μόλις τρεις ημέρες πριν από την πραγματοποίησή τους.

Ο ίδιος τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με την αυτονόητη προϋπόθεση πως θα είναι αδιάβλητες.

«Αν την τελευταία στιγμή ληφθεί απόφαση αναβολής τότε θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τα χιλιάδες μέλη και στελέχη σε όλη την Ελλάδα που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να ανταποκριθούν σε προθεσμίες που είχαν τεθεί αλλά που δυστυχώς τελικώς δεν θα ισχύσουν. Οι επιπτώσεις της αναβολής εκλογής νέων οργάνων για ένα μήνα θα είναι σοβαρές. Ουσιαστικώς θα χάσουμε ένα μήνα από τους τέσσερις που έχουμε πριν από τις ευρωεκλογές όπου η ραχοκοκαλιά του κόμματος σε όλη την Ελλάδα θα είναι σε μια κατάσταση εξαιρετικώς προβληματική», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ