ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέμπη: Πιθανή η παράταση της προθεσμίας υποβολής πορισμάτων από τα κόμματα

Τέμπη: Πιθανή η παράταση της προθεσμίας υποβολής πορισμάτων από τα κόμματα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSΙ

Σοβαρό ενδεχόμενο να παραταθεί η προθεσμία υποβολής των πορισματικών θέσεων των κομμάτων που μετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών, προκύπτει πλέον μετά την διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή από τον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

Μετά την εξέλιξη αυτή και δεδομένου του όγκου της δικογραφίας, κύκλοι του προεδρείου της Εξεταστικής Επιτροπής, διακρίνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης, καθώς πρέπει να λάβουν γνώση τα μέλη της Εξεταστικής για τις μηνυτήριες αναφορές, τις εκθέσεις εξέτασης μαρτύρων, τα πορίσματα εκθέσεων πραγματογνωμόνων και το πόρισμα Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα, που αυτή περιλαμβάνει.

Στη Βουλή, κατόπιν της διαβίβασης της δικογραφίας, πρόκειται να διαμορφωθεί ειδικά χώρος, όπου οι βουλευτές – μέλη της Εξεταστικής, θα μπορούν να αναγνώσουν τα στοιχεία.

Αύριο κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσουν τα μέλη της Εξεταστικής ώστε να ληφθούν αποφάσεις επί διαδικαστικών θεμάτων, αφού το αίτημα που κατέθεσε το ΚΚΕ να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή, απορρίφθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ