ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πληροφορίες πως μένει εκτός ευρωψηφοδελτίου η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Πληροφορίες πως μένει εκτός ευρωψηφοδελτίου η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

H Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

KONTARINIS GEORGE EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην συμπεριλάβει την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες εκλογές μετά τη διαρροή στοιχείων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατοίκων του εξωτερικού τα οποία έφτασαν στην κατοχή της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν την πληροφορία.

Υπενθυμίζουν ωστόσο πως ο πρωθυπουργός, πριν από δύο μέρες στη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά είχε πει πως κάνει την δική του έρευνα για την υπόθεση.

Να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποιο τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, θα διερευνηθούν τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

Η ίδια η ευρωβουλευτής είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές σε ό,τι της ζητηθεί «ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ