ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηλά στην ατζέντα προσωπικά δεδομένα και Τέμπη – Τι σχεδιάζεται για τις προκριματικές

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηλά στην ατζέντα προσωπικά δεδομένα και Τέμπη – Τι σχεδιάζεται για τις προκριματικές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ψηλά στην ατζέντα κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την τραγωδία των Τεμπών και το ζήτημα της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα Τετάρτη, στις 12.30, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, στα γραφεία της Αρχής, συνοδευόμενος κι από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο.

Νωρίτερα, στις 11.00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσει τους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος Τένις Λυκείων, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου («Σοφία Μπεφόν»).

Εκδήλωση στις Βρυξέλλες για τα Τέμπη

Ψηλά για την αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει και το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών με την ευρωβουλεύτρια του κόμματος, Έλενα Κουντουρά, να διοργανώνει σήμερα εκδήλωση στις Βρυξέλλες με την παρουσία συγγενών των θυμάτων και στελεχών της Κομισιόν και ομιλίες της Μαρίας Καρυστιανού, του βουλευτή Βασίλη Κόκκαλη, του πρώην προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια, καθώς και δικηγόρων των συγγενών.

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Στις 16.00, εξάλλου, συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ κατά το οποίο θα συζητηθούν κι εκκρεμότητες που αφορούν τις προκριματικές εκλογές για την επιλογή των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, η Κουμουνδούρου σχεδιάζει εκδηλώσεις παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών ανά περιφέρεια.

Οι υποψήφιοι, για παράδειγμα, στη Δυτική Μακεδονία θα παρουσιαστούν σε εκδηλώσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία εγγραφής για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στις 14 Απριλίου.

Σημειώνεται πως οι φίλοι που θα θελήσουν να πάνε στην κάλπη μπορούν να εγγραφούν και την ίδια ημέρα στο μητρώο φίλων και να ψηφίσουν.

Events σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Σήμερα, επίσης, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα πρώτα «events» σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας τα οποία έχουν σχεδιάσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η έμφαση που δίνεται στα ζητήματα υγείας θα γίνει διακριτή και κατά την πενθήμερη περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί και νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού τα οποία παρακμάζουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αύριο στις 20.00 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Χανιά, ενώ είναι πιθανό την Κυριακή να τρέξει στον αγώνα «Run for Autism» στο Ρέθυμνο.

Την ίδια ώρα, προετοιμάζεται για την επόμενη εβδομάδα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος δικαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ