ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βορίδης στο CNN Greece: Η συζήτηση για το χρέος δεν θα κλείσει ούτε στο επόμενο Eurogroup

Μ. Βορίδης στο CNN Greece: Η συζήτηση για το χρέος δεν θα κλείσει ούτε στο επόμενο Eurogroup
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την άποψη ότι η συζήτηση για το ελληνικό χρέος δεν θα κλείσει ούτε στο επόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο CNN Greece.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο χθεσινό Eurogroup δήλωσε ότι «είναι προφανές πως όλες οι ευοίωνες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, τις προηγούμενες ημέρες, έπεσαν στο κενό» και πρόσθεσε: «από το Eurogroup, της Δευτέρας, ουσιαστικά δεν προκύπτει οποιαδήποτε ρύθμιση ή λύση για το χρέος. Η διαφωνία μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών και του ΔΝΤ παραμένει και εκείνο το οποίο πρέπει να κρατήσει κανείς είναι ότι τα μέτρα νομοθετήθηκαν, αλλά λύση για το χρέος δεν υπάρχει. Επομένως και σε αυτό το επίπεδο η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά εξαπάτησε τον ελληνικό λαό αλλά και τους βουλευτές της.

Παράλληλα, ο Μάκης Βορίδης, ανέφερε ότι «η συζήτηση του χρέους έχει ανοίξει από το 2012, δεν θα κλείσει στο επόμενο Eurogroup. Η άποψη μου είναι ότι ακόμα και αν υπάρχει κάποιου είδους διευθέτηση αυτή δεν θα είναι η οριστική», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι από ότι φαίνεται η συνολική λύση και συμφωνία για το θέμα του ελληνικού χρέους μετατίθεται για αργότερα.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στο CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ