ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η πορεία του ΠΑΜΕ

Σε εξέλιξη η πορεία του ΠΑΜΕ
Ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ CNN Greece/Νικολέτα Παπάζογλου

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ, με το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών να έχει αποχωρήσει. 

[Νωρίτερα]

Προς ολοκλήρωση βαίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, με την πορεία να κατευθύνεται προς τις Στήλες Ολυμπίου Διός όπου και στη συνέχεια θα διαλυθεί.

[Νωρίτερα]

Ήδη στην πλατεία έχουν μαζευτεί πλήθος κόσμου, ενώ το παρόν έδωσε και η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλεκα Παπαρηγα αλλά και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουτσούμπας που βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας.

Στην προσυγκέντρωση βρίσκονται ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Επιτροπή Ανέργων Εμποροϋπαλλήλων, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλληλων ΑΕ και Γραφείων, το Συνδικάτο Καθαριστριών, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και πολλοί άλλοι.

Κλειστοί ειναι οι δρόμοι γύρω απο την πλατεία Ομόνοιας, η Αιόλου, η Σταδίου, η Αθηνάς και η πορεία κατευθύνεται προς το Σύνταγμα από την οδό Ελευθέριου Βενιζέλου.

Παράλληλα, στις 11:00 έχει συγκέντρωση η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμωνος.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα ,των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών έχουν οριστεί για τις 10 π.μ. στα εξής σημεία :

Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο-Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα-Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός-Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ-ΤΕΙ,
Στην Οδό Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ