ΣΠΟΡ

NBA: Νέα «μαγικά» από τον Γιάννη (vids)

NBA: Νέα «μαγικά» από τον Γιάννη (vids)
Μια ακόμα μεγαλειώδης εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ERIK S. LESSER

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμα μια μυθική εμφάνιση, οδηγώντας τους Μπακς σε μεγάλη νίκη 110-96 επί των Μπουλς μέσα στο Σικάγο.

Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση από τον All Star Γιάννη Αντετοκούνμπο για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς στον «μαγικό κόσμο» του NBA. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ είχε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ στη νίκη των «ελαφιών» επί των Μπουλς μέσα στο Σικάγο. Με νέο προπονητή στον πάγκο, ο Γιάννης συνέχισε να είναι εντυπωσιακός και οδήγησε το Μιλγουόκι στο 110-96 επί των Μπουλς και στο 26-22 στη φετινή regular season.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από την εμφάνιση του Γιάννη στο Σικάγο

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς στο NBA, ξεχώρισε η εμφάνιση του Τζέιμς Χάρντεν για λογαριασμό των Ρόκετς στο παιχνίδι με τους Σανς. Η ομάδα του Χιούστον εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κι επικράτησε 113-102, με τον «μούσια» να έχει 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν οι Λος Άτζελες Κλίπερς που επικράτησαν 112-103 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη. Οι Κλίπερς έχουν κάνει το μεγαλύτερο σερί τους εκτός έδρας από το 2004 με αυτή τη νίκη να προστίθεται στις προηγούμενες ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 27 πόντους (και 7 ασίστ) για τους νικητές.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς δείχνουν να συνέρχονται σιγά-σιγά από την κακή εικόνα που είχαν, αφού κατάφεραν για πρώτη φορά μετά τις 17 Δεκεμβρίου να πάρουν δεύτερη σερί νίκη. «Θύμα» τους οι Ντιτρόιτ Πίστονς που ηττήθηκαν 121-104 στο Κλίβελαντ, με τον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν να έχει 25 πόντους και 14 ασίστ σε μια εξαιρετική βραδιά.

Στο Τορόντο οι Ράπτορς επικράτησαν 123-111 των Λος Άτζελες Λέικερς, με τον ΒανΒλίτ να έχει 25 πόντους προερχόμενος από τον πάγκο, στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Τορόντο έφτασε στο 33-15 με αυτή τη νίκη, ενώ οι «λιμνάνθρωποι» έμειναν στο 19-30 σε μια μέτρια σεζόν ως τώρα.

Με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να κάνει για ακόμα μια φορά «όργια», οι Θάντερ δεν είχαν προβλήματα να επικρατήσουν 122-112 των Φιλαντέλφια 76ερς στην Οκλαχόμα. Ο ηγέτης των Θάντερ είχε 37 πόντους, 14 ασίστ και 9 ριμπάουντ αγγίζοντας ένα ακόμα triple-double στην καριέρα του.

Τέλος, οι Σπερς επικράτησαν εύκολα 113-98 των Σακραμέντο Κινγκς στο Σαν Αντόνιο. Ο Φόρμπς, που ήρθε από τον πάγκο για τα «σπιρούνια», είχε 23 πόντους με το «second unit» της ομάδας του Πόποβιτς να σημειώνει 68 από τους 113 πόντους της ομάδας του. Ο Κώστας Κουφός για το Σακραμέντο είχε 6 πόντους και 12 ριμπάουντ σε 30’ συμμετοχής, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ