ΣΠΟΡ

Ρίγη συγκίνησης από το μήνυμα στο Instagram του Έλιοτ Γουίλιαμς για το θάνατο της μητέρας του

Ρίγη συγκίνησης από το μήνυμα στο Instagram του Έλιοτ Γουίλιαμς για το θάνατο της μητέρας του
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Σαν σήμερα ο άσος του Παναθηναϊκού Έλιοτ Γουίλιαμς έχασε την μητέρα του που πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού. Ο Αμερικανός γκαρντ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα, που αξίζει όλοι να διαβάσουν.

Την ίδια εποχή ο Γουίλιαμς είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου και η μητέρα του ήταν εκείνη που είχε φροντίσει να τον παροτρύνει, ώστε να κρατήσει ζωντανό το όνειρο να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες και να μην εγκαταλείψει το άθλημα.

«Η 3η Απριλίου είναι πάντα μία δύσκολη μέρα για μένα. Πάνε τρία χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου. Θυμάμαι που έπαθα ρήξη αχίλλειου του 2013 πριν “φύγεις” και σου έλεγα πως δεν νομίζω να παίξω ξανά μπάσκετ, επειδή ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός σε τρία χρόνια για μένα.

https://www.instagram.com/p/p

Σε θυμάμαι να κάθεσαι στο κρεβάτι και να μου λες: “κοίτα, Έλιοτ, έχεις το αίμα μου μέσα σου και δεν τα παρατάμε ποτέ. Παλεύω με τον καρκίνο 14 χρόνια. Δεν θέλω να ξαναπείς κάτι τέτοιο”. Αυτό μου έμεινε και ξέρω πως τώρα είσαι στον παράδεισο περήφανη που ακολουθώ ακόμη το όνειρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις πάρα πολύ, μαμά. Συνέχισε να με προσέχεις».

2491034


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Και στην πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξή του στο CNN Greece, ο Γουίλιαμς είχε αναφερθεί στην σχέση με την μητέρα του και πόσο αυτή τον επηρέασε στην πορεία της ζωής του και της αθλητικής του καριέρας.Θυμηθείτε τη.

Ευτυχισμένος με την απόφαση του να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό ο Έλιοτ Γουίλιαμς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ