ΣΠΟΡ

Ιστορικό ρεκόρ για τον Μέσι με το γκολ που πέτυχε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια

Ιστορικό ρεκόρ για τον Μέσι με το γκολ που πέτυχε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια
Reuters / Albert Gea

Ο Λίο Μέσι αλλιώς θα θελε να γιορτάσει τα 500 γκολ στην καριέρα του και 450 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού η 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα από την Βαλένθια έχει φέρει μεγάλη στενοχώρια στις τάξεις του συλλόγου.

Πάντως η Μπαρτσελόνα δεν ξέχασε το ρεκόρ του «μικρού μάγου» και του αφιέρωσε έναν πίνακα με όλα τα πεπραγμένα του από την ημέρα που φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του συλλόγου.

Από το 1ο του γκολ, την σεζόν 2004/2005 μέχρι και σήμερα η Μπαρτσελόνα έχει αναλυτική παρουσίαση για κάθε σεζόν, με γκολ και συμμετοχές ανά διοργάνωση, του Λίο Μέσι, που φτάνει τα 450 γκολ σε 525 συνολικά παρουσίες του.

Παράλληλα θυμίζει σε όλους ότι σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, με το απίστευτο γκολ κόντρα στην Χετάφε, έκανε όλο τον κόσμο να αναρωτηθεί για πρώτη φορά: Μαραντόνα ή Μέσι.

Νεότερος, με μακριά μαλλιά, παιδάκι ακόμη έκανε την «κίνηση Μαραντόνα» στο γκολ εναντίον της εθνικής Αγγλίας στο μουντιάλ του Μέξικο, παιρνόντας όποιον βρήκε μπροστά του.

Αφιέρωμα του ετοίμασε και μια σελίδα αφιερωμένη στον ίδιο στο Twitter (ο Μέσι δεν έχει προσωπική σελίδα, αλλά η συγκεκριμένη παρουσιάζει όλα τα θέματα του Αργεντινού και πρόσφατα είχε καλύψει το θέμα με το παιδάκι, που φορούσε φανέλα του Μέσι φτιαγμένη από σκουπίδια) συγκεντρώνοντας και τα 500 γκολ σε ένα βίντεο 40 λεπτών!


(Πατήστε το λινκ στο You Tube για να δείτε το εξαιρετικό βίντεο)

Και μην ξεχνάμε. Ο Λίο Μέσι είναι μόλις 29 χρόνων... Όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, οι αριθμοί του θα προκαλούν ίλιγγο σε οποιονδήποτε σκεφτεί καν ότι μπορεί να πλησιάσει αυτά τα ρεκόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ