ΣΠΟΡ

Παίζοντας με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό για τα play off

Παίζοντας με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό για τα play off
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρηθεί κερδισμένος από το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, αφού έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, παίζοντας με 10 παίκτες από το 20ο λεπτό. Το δεύτερο συνεχόμενο 1-1 προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των οπαδών του τριφυλλιού στο φινάλε προς τον Στραματσιόνι. Ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει κερδίσει εφέτος καμμία από τις ομάδες που είναι στα play off.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες φάσεις, με τον Γλύκο όμως να σταματά τον Μπεργκ και την σημαντικότερη στιγμή να είναι η σωστή αποβολή του Τζιόλη στο 20 για πολύ σκληρό τάκλινγκ στον Ζέκα.

2525467


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Το σκληρό παιχνίδι του πρώτου 45λεπτου διαδέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ μετά την ανάπαυλα. Πρώτα ο Μπεργκ με διαγώνιο σουτ από την γωνία της περιοχής έκανε το 1-0.

2525510


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε με ένα υπέροχο γκολ με σουτ εκτός περιοχής του Χαρίση στο 49 με το παιχνίδι να ανοίγει μέχρι το 70, αφού ο Παναθηναϊκός πίεζε συνέχεια για το 2ο τέρμα, με κορυφαίο τον Λέτο, και ο Δικέφαλος να κλείνει μπροστά από το τέρμα του, κτυπώντας 2-3 φορές στην αντεπίθεση.

Οι τελικές πάντως δεν ήταν τόσες πολλές, ενώ και ο ρυθμός έπεσε μέχρι το σουτ του Μπεργκ στο 77, που σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου. Ο Σταρματσιόνι ρίσκαρε τελειώνοντας το ματς με 5άδα Καλτσά, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Λέτο, Μπεργκ και μοναδικό ανασταλτικό χαφ τον Ζέκα, αλλά δίχως ορθολογική ανάπτυξη ο Δικέφαλος κράτησε το πολύτιμο 1-1.

2525517


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)

Στην βαθμολογία των play-off ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος με 4 βαθμούς (τέρματα 3-2), με τον Παναθηναϊκό επίσης στους 4 (2-2 τα γκολ) ενώ η ΑΕΚ είναι στους 2 και ο Πανιώνιος στον 1 με ματς λιγότερο, εν αναμονή του αυριανού ΔΣ της Superleague για την τύχη του μεταξύ τους παιχνιδιού και του υπόλοιπου προγράμματος των αγώνων (λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου την Τρίτη).

2525456


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στο γήπεδο της Λεωφόρου ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς απομένει η ανακοίνωση για την συμφωνία με την ΠΑΕ για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ