ΣΠΟΡ

Τριπλή ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Νταντσένκο που παίζει δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια

Τριπλή ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Νταντσένκο που παίζει δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια
Ο Νταντσένκο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην εντατική INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Όλεγκ Νταντσένκο που αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια, υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης και οι γιατροί τον επανέφεραν με απινιδωτή! Νοσηλεύεται αυτή την ώρα στην εντατική.

Η σοκαριστική είδηση ήρθε από την Ουκρανία με τον Ουκρανός δεξιός μπακ να βρίσκεται με την ομάδα του σε προετοιμασία στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Νταντσένκο σωριάστηκε στο έδαφος, αφού υπέστη τριπλή καρδιακή ανακοπή.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έτρεξε για να δει τι συμβαίνει, ενώ για καλή τους τύχη στην περιοχή διεξαγόταν συνέδριο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστρίας, στο οποίο συμμετείχαν γιατροί που είχαν απινιδωτή μαζί του και επανέφεραν στη ζωή τον Νταντσένκο, ο οποίος για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχε σφυγμό και ήταν κλινικά νεκρός.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην εντατική. Άπαντες περιμένουν νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, ελπίζοντας πως τα νέα θα είναι ευχάριστα από για τον Ουκρανό μπακ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, εδώ και ένα χρόνο παλεύει με τη δική του οικογενειακή τραγωδία, καθώς τον Γενάρη του 2022, έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουκρανία. Μάλιστα, η μοίρα του είχε παίξει ένα ακόμη άσχημο παιχνίδι, καθώς την ημέρα (14/1/2022) που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ζόρια μέσω δανεισμού από την ΑΕΚ, η σύζυγός του έχασε τη ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ