ΣΠΟΡ

Οι Σαουδάραβες «χρυσώνουν» τον Ζινεντίν Ζιντάν για να προπονεί τον Ρονάλντο

Οι Σαουδάραβες «χρυσώνουν» τον Ζινεντίν Ζιντάν για να προπονεί τον Ρονάλντο

Διατεθειμένη να δώσει  έως 120 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο φαίνεται ότι είναι η Αλ Νασρ προκειμένου να πείσει τον Ζιντάν να προπονεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Σαουδάραβες φαίνεται ότι έχουν και τα λεφτά και τη διάθεση να προσελκύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και φαίνεται ότι η μεταγραφή του Κριστιάν Ρονάλντο στην Αλ Νασρ τους άνοιξε την όρεξη. Η ομάδα που πριν λίγες μέρες απέλυσε τον Ρούντι Γκαρσία απ’ τον πάγκο της και αναζητά τον επόμενο προπονητή.

Και αναζητούν φυσικά το μεγάλο όνομα που σε αυτή την περίπτωση ακούσει στο «Ζινεντίν Ζιντάν». Ο Γάλλος παλαίμαχος σούπερ σταρ που ως προπονητής πήρε τρία συνεχόμενα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια άψογη συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν πως η Αλ Νασρ ήδη κατέθεσε πρόταση στον «Ζιζού». Η οποία για να τον δελεάσει, είναι… εξωπραγματική. Οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Γάλλο τεχνικό 120.000.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο. Κάτι που φυσικά θα τον καθιστά τον μακράν πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον πλανήτη.

Πάντως ακόμη κι έτσι δεν είναι σίγουρο πως ο Ζιντάν θα πει το πολυπόθητο «ναι». Μένει η απόφαση του Γάλλου, για τον οποίο ακούγεται πως ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Ζιζού» είναι γενικά δύσκολος στο να επιλέξει ομάδα και δεν είναι τυχαίο πως παρά τις προτάσεις που είχε απ’ το 2021 όταν κι έφυγε απ’ τη Ρεάλ, παραμένει χωρίς ομάδα από τότε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ