ΣΠΟΡ

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού για την σεζόν 2016-17, πετάει αύριο για Αυστρία

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού για την σεζόν 2016-17, πετάει αύριο για Αυστρία
Φώτο αρχείου EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην βάση τους και από το πρωί περνούν τα απαραίτητα εργομετρικά στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη, καθώς αύριο αναχωρούν για την Αυστρία, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Οι πρωταθλητές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, καθώς εφέτος υπάρχουν αγώνες για τα προκριματικά του Champions League: 26/27 Ιουλίου και 2/3 Αυγούστου για τον γ προκριματικό γύρο και εφόσον προκριθεί 16/17 και 23/24 Αυγούστου για τα play off.

osfppreseason2


(Πηγή: Instagram)

Σήμερα και αύριο οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θα υποβληθούν στις απαραίτητες και καθιερωμένες εξετάσεις και το απόγευμα της Τρίτης (21/06) θα αναχωρήσει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας και μετά οδικώς για το Λάνγκεφελντ, όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν από την Αυστρία την 1η Ιουλίου και θα παραμείνουν στην Αθήνα για λίγες ημέρες, καθώς στις 6 του μήνα θα αναχωρήσουν για το Γκενκ και μια ημέρα μετά την κλήρωση (15/07) για τον γ προκριματικό γύρο, όταν και θα μάθουν τον αντίπαλο τους, θα επιστρέψουν.

osfppreseason1


(Πηγή: Instagram)

Το πρόγραμμα των φιλικών

Αυστρία 27 Ιουνίου: Χορν
Αυστρία 30 Ιουνίου: Βάκερ Ίνσμπρουκ
Βέλγιο 8 Ιουλίου: Γάνδη
Βέλγιο 13 Ιουλίου: Βέστερλο
Βέλγιο 15 Ιουλίου: Σταντάρ Λιέγης
Ελλάδα 20 Ιουλίου: Ατρόμητος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ