ΣΠΟΡ

Επίσημο: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι - «Πήρα την απόφασή μου»

Επίσημο: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι - «Πήρα την απόφασή μου»
Ο Λιονέλ Μέσι AP/Jean Francois Badias

Μετά τις φήμες και τα εκατοντάδες ρεπορτάζ που τον ήθελαν να λέει το «ναι» στην Αλ Χιλάλ, ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε την κατάσταση ανακοινώνοντας πως θα πάει στις ΗΠΑ και δεν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Σημειώνεται ότι η Αλ Χιλάλ τον διεκδικούσε κάνοντας στενό μαρκάρισμα, και προσφέροντας του έως και 1,5 δισ. ευρώ για τρία χρόνια.

Τελικά όμως τον κατάφερε η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πανηγυρίζει για την απόκτηση του, με τους συμπατριώτες του να αποκαλύπτουν τους οικονομικούς όρους.

Τη μεταγραφή την ανακοίνωσε ο ίδιος στις καταλανικές El Mundo Deportivo και Sport.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: Να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη», είπε ο Μέσι.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Πήρα την απόφαση μου, θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει 100%. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ