ΣΠΟΡ

Η φανέλα - δώρο του Ιμπραΐμοβιτς στον Αντετοκούνμπο και η πρόταση για φαγητό στην Ελλάδα

Η φανέλα - δώρο του Ιμπραΐμοβιτς στον Αντετοκούνμπο και η πρόταση για φαγητό στην Ελλάδα

Μία συλλεκτική υπογεγραμμένη φανέλα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έλαβε ως δώρο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλέσει τον Σουηδό σταρ που μόλις αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ως «GOAT» (Greatest Of All Time).

Μάλιστα, το δώρο έφτασε ως μεγάλη έκπληξη στον Αντετοκούνμπο και μάλιστα δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο «Greek Freak» έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία του προς τον «Ίμπρα».

Έτσι, ο Έλληνας σούπερ σταρ μοιράστηκε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. «Όταν είσαι διακοπές και ο GOAT σου στέλνει τη φανέλα του», έγραψε στη λεζάντα ο Αντετοκούνμπο.

Στη φανέλα της Μίλαν με το Νο11, μάλιστα, ξεχωρίζει η υπογραφή και η αφιέρωση του παλαίμαχου σπουδαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή, στην οποία γράφει: «Στον Γιάννη! Με όλη μου την αγάπη και κάθε επιτυχία. Είσαι ο καλύτερος!».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε στο σχόλιο του Έλληνα φόργουορντ, με… πρόσκληση για φαγητό στην Ελλάδα. «Μετά, ελληνικό δείπνο, αλλά εσύ πληρώνεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ