ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Παράνοια στην υποδοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - «Ήρθα για να κερδίσω τα πάντα»

Παναθηναϊκός: Παράνοια στην υποδοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - «Ήρθα για να κερδίσω τα πάντα»
EUROKINISSI

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα σε τρομερή αποθέωση από οπαδούς του Τριφυλλιού.

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της φετινής Euroleague πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, με την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήρθε στην Αθήνα και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 350 οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Εμφανίστηκε... καταπράσινος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς πήρε φανέλα και κασκόλ της ομάδας, ενώ ο ίδιος φορούσε ένα ζευγάρι πράσινα Nike και τριφύλλια στα σκουλαρίκια του!

Όταν το αμάξι σταμάτησε μπροστά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σταμάτησε και ο Ερνανγκόμεθ βγήκε από αυτό και χαιρέτησε ενθουσιασμένος τους πάντες, κουνώντας το κασκόλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την άφιξή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό.

Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.

Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει...

Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι "θρύλος", ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα "τέρας", ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ