ΣΠΟΡ

ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»: Ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή της Μαρίας και του Παναγιώτη

ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»: Ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή της Μαρίας και του Παναγιώτη
ΣΚΡΑΤΣ

Μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες γιορτές της χώρας βρίσκεται προ των πυλών, με τη Μαρία, τον Παναγιώτη και τη Δέσποινα να γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο.

Με 1 στα 2 να κερδίζει, το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη, ενώ χάρη στην ειδική περιοχή «Από-Προς» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια ξεχωριστή ευχετήρια κάρτα.

«Η γιορτή του Δεκαπενταύγουστου απαριθμεί πολυπληθείς εορτάζοντες και εορτάζουσες σε όλη την Ελλάδα. Καθένας από εμάς γνωρίζει πολλές Μαρίες, Δέσποινες και Παναγιώτηδες. Η αναζήτηση δώρου για όλους όσοι γιορτάζουν μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη και ακριβή διαδικασία.

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί μια εύκολη και οικονομική λύση που δεν απαιτεί πολύ χρόνο για ψάξιμο», αναφέρει ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Βαλταδώρου 3, στην Κοζάνη.

Παναγιώτης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κοζάνη

Οικονομική και εύκολη επιλογή δώρου

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κοστίζει 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. «Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με κάθε ονομαστική εορτή.

Μάλιστα, σε περιπτώσεις όπως αυτή του Δεκαπενταύγουστου, που βρίσκει αρκετούς στο χωριό ή σε κάποιο νησί για διακοπές, με πολλούς συγγενείς και φίλους να γιορτάζουν, ο συγκεκριμένος λαχνός τους λύνει τα χέρια.

Ειδικά για όσους βρίσκονται σε περιοχές με περιορισμένες αγορές, το τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ προσφέρει την ιδανική λύση. Είμαι σίγουρος πως θα δεχθώ και εγώ πολλούς λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» για την ονομαστική μου εορτή.

Άλλωστε, το ίδιο δώρο είχα προσφέρει και εγώ σε όσους γιόρταζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα», συμπληρώνει ο κ. Παπαδημητρίου.

Παναγιώτης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κοζάνη

Πώς παίζεται

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο κ. Παπαδημητρίου εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ.

Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των πελατών μας, οι οποίοι προμηθεύονται τους λαχνούς και ως ευχετήρια κάρτα για να συνοδεύσουν κάποιο άλλο δώρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ