ΣΠΟΡ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ
Reuters / Gilbert Bellamy

Κίνδυνο να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αντιμετωπίζει ο Γιουσέιν Μπολτ, που τραυματίστηκε στα εθνικά προκριματικά της Τζαμάϊκα και δεν έτρεξε στον τελικό.

Ακόμη και ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου πρέπει να τρέξει στα trials για μια θέση στην ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Μπολτ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Όμως όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ένιωσε ενοχλήσεις τόσο στον προκριματικό όσο και στον ημιτελικό και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον τελικό.

2016 07 02T023504Z 1891641672 S1AETNEJWIAB RTRMADP 3 ATHLETICS OLYMPICS JAMAICA


(Ο ημιτελικός στα trials της Τζαμάικα - Πηγή: Reuters / Gilbert Bellamy)

boltinjury


(Πηγή: Twitter)

Απευθύνθηκε στον γιατρό της εθνικής ομάδας που διέγνωσε θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του Γιουσέιν Μπολτ. Όπως ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξεκίνησε ήδη θεραπείες.

boltinjury2


(Πηγή: Twitter)

Ο Μπολτ αναμένεται να έχει αποθεραπευτεί μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο θα πρέπει να εγκριθεί η αίτηση εξαίρεσης για ιατρικούς λόγους που κατέθεσε, αφοήυ δεν έτρεξε στους τελικούς της Τζαμάικα. Στόχος του είναι να προλάβει τους επετειακούς αγώνες του Λονδίνου στις 22 Ιουλίου, και εκεί να πάρει την πρόκριση για το Ρίο.

2016 07 02T021510Z 1878179184 S1AETNEICKAA RTRMADP 3 ATHLETICS OLYMPICS JAMAICA


(Πηγή: Reuters / Gilbert Bellamy)

Μοιάζει μάλλον "τραβηγμένο" να μην δοθεί η ευκαιρία στον 30χρονο κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους είναι ίσως η μεγαλύτερη ατραξιόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ