ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0: Δύο στα δύο και φουλάρει για Europa League

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0: Δύο στα δύο και φουλάρει για Europa League
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στην Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-0 του Ατρομήτου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 42', ενώ πέτυχε και το τρίτο γκολ στο 49'. Ο Μαντί Καμαρά επίσης έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 45ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κίνι στο 77'.

Πλέον, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται στη ρεβάνς της Σερβίας κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, όπου μετά το 3-1 στο πρώτο παιχνίδι θέλει να τσεκάρει το "εισιτήριο" για τους ομίλους του Europa League.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που ήθελε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Μάλιστα, είχε και τις πρώτες τελικές, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες έγιναν απειλητικοί στο 13ο λεπτό. Έπειτα από λάθος στο χτίσιμο της επίθεσης των ερυθρόλευκων, ο Βέργος έκανε το σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ντόη, πήγε στα αριστερά, όπου βρισκόταν ο Ρομπάιγ, που πλάσαρε, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούσαν στο επόμενο διάστημα να έχουν την κατοχή της μπάλας και εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 32'. Ο Ελ Κααμπί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κίνι, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Μετά από κόντρες, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά με πεσμένο τον Τσιντώτα και έτσι άνοιξε το σκορ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Ο Ελ Κααμπί στο 34' βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος έκανε το γύρισμα ήταν εκτεθειμένος. Οι ερυθρόλευκοι πολιορκούσαν την περιοχή των Περιστεριωτών και στο 45' διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Ο Ρέτσος έκανε την βαθιά μπαλιά προς τον Μασούρα στην περιοχή και εκείνος έστρωσε στον Ελ Κααμπί. Ο Τσιντώτας απέκρουσε την προσπάθεια του Μαροκινού στράικερ, ο Μαντί πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε για το 2-0, με την μπάλα να έχει βρει και στο πόδι του Γκονζάλες.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Αρχικά μετά από κλέψιμο ο Μασούρας τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή. Η άμυνα του Ατρομήτου έδειξε ολιγωρία, ο Μασούρας ακολουθούσε τη φάση, πήρε την κατοχή και σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 63' έφτασαν κοντά και σε τέταρτο γκολ. Ο Ροντινέι βρήκε πολύ ωραία τον Μπιέλ στην περιοχή, ο Ισπανός εκτέλεσε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου. Ο Ολυμπιακός έψαχνε και τέταρτο γκολ, είχε τελικές για να πετύχει και το έκανε στο 77'.

Αλεξανδρόπουλος έκανε το σουτ εκτός περιοχής. Ο Τσιντώτας απέκρουσε, με τον Κίνι να παίρνει το ριμπάουντ και με μία όμορφη εκτέλεση από τα αριστερά σκόραρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Μαντί, Έσε, Μασούρας, Σκάρπα, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Βέργος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ