ΣΠΟΡ

Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος του προπονητή από τον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ

Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος του προπονητή από τον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ
INTIME SPORTS

Με ένα «βελούδινο» διαζύγιο ο Δημήτρης Ιτούδης αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μετά τη συνάντησή του με τον  προέδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο 

Η συνάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου με τον Δημήτρη Ιτούδη το πρωί της Παρασκευής έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Πλέον, αναζητείται η επόμενη μέρα για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο, είχαν σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ευάγγελος Λιόλιος με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δύο άνδρες σε άριστο κλίμα έκαναν τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και έδωσαν έμφαση, είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ