ΣΠΟΡ

Βραδιά Champions League με μεγάλα παιχνίδια

Βραδιά Champions League με μεγάλα παιχνίδια
INTIME

Αμέτρητες αγορές, Super αποδόσεις, Cash Out & Bet Builder από το Πάμε Στοίχημα

 

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με αγώνες-φωτιά.

Στις 19:45 αρχίζουν τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ και Αντβέρπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ακολουθούν στις 22:00 οι αναμετρήσεις Σέλτικ-Λάτσιο, Ντόρτμουντ-Μίλαν, Νιούκαστλ-Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι, Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις και Πόρτο-Μπαρτσελόνα.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια του Champions League.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων με «Επιστροφή Στοιχήματος»*

Αύριο αγωνίζονται οι 4 ελληνικές ομάδες. Στο Europa League η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην OPAP Arena, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παίζουν εκτός έδρας με τη Μακάμπι Χάιφα και την Μπάτσκα Τόπολα αντίστοιχα.

Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και το Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Euroleague με «20 & Κάρφωσες»*

Στο μπάσκετ ξεκινάει αύριο η έναρξη της Euroleague με τα παιχνίδια Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν (20:00), Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτιζάν (21:05), Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:30), Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου (21:30) και Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές (21:30).

Την Παρασκευή κλέβει την παράσταση το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για το οποίο το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την ενέργεια «20 & Κάρφωσες»*.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague, μεταξύ άλλων, για τον νικητή, την πρόκριση στα play οff, το Final 4 και τον τελικό, τον νικητή της κανονικής περιόδου, την φάση που θα αποκλειστεί η κάθε ομάδα, πόσες ελληνικές ομάδες θα συμμετέχουν στα play off/final 4, head to head επιλογές για την ομάδα που τερματίσει υψηλότερα στην κανονική περίοδο.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP. Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ