ΣΠΟΡ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Πέθανε η σύζυγός του Κάθι - Ήταν μαζί για 59 χρόνια

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Πέθανε η σύζυγός του Κάθι - Ήταν μαζί για 59 χρόνια
AP Photo/Ben Curtis

Την αγαπημένη του σύζυγο και σύντροφο επί 57 χρόνια έχασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Κάθι Φέργκιουσον ήταν 84 ετών, τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο από το «Four Four Two».

Η Κάθι Χόλντινγκ (αυτό ήταν το επίθετό της πριν παντρευτεί τον Σερ Άλεξ) γνώρισε τον Φέργκιουσον το 1964 και παντρεύτηκαν το 1966. Το 1968 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί ο Μαρκ και το 1972 ακολούθησαν τα δίδυμα, Ντάρεν και Τζέισον.

Η οικογένεια του θρυλικού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με βαθιά μας θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο της Λαίδης Κάθι Φέργκιουσον, που άφησε πίσω της τον σύζυγό της, τρεις γιους, δύο αδερφές, 12 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ έγραψε: «Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την οικογένειά του για τον θάνατο της Λαίδης Κάθι, μιας αγαπημένης συζύγου, μητέρας, αδερφής, γιαγιάς και προγιαγιάς και ενός πύργου δύναμης δύναμης για τον Σερ Άλεξ σε όλη την καριέρα του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ