ΣΠΟΡ

Έβδομη στην Ευρώπη η τριάδα γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής

Έβδομη στην Ευρώπη η τριάδα γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής
ΑΠΕ ΜΠΕ

Την 7η θέση κατέλαβε η ελληνική τριάδα γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής, συμμετέχοντας στον τελικό του προγράμματος ισορροπίας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η ομάδα Α.Γ.Σ. Κατακόρυφη Αντίδραση, αποτελούμενη από τις Ανδριανή Πολυδωροπούλου, Ευαγγελία Μπαρκονίκου και Μελίνα Βρεττού, κατετάγη 7η στον τελικό με 23,660 βαθμούς, όπως και στον προκριματικό της Παρασκευής (20/10), αποτελώντας την πρώτη ελληνική συμμετοχή σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακροβατικής στην κατηγορία ανδρών-γυναικών έπειτα από 18 χρόνια.

Οι προηγούμενες ελληνικές διακρίσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ακροβατικής στην κατηγορία ανδρών-γυναικών είχαν σημειωθεί στις διοργανώσεις του 1991 στη Λισσαβόνα και του 2005 στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνοντας συνολικά πέντε πλασαρίσματα στην κορυφαία οκτάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας αναφέρεται:

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στην Τριάδα Γυναικών και στον προπονητή της ομάδας για την σημαντική διάκριση που κατέκτησαν!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ