ΣΠΟΡ

Μπας Ντοστ: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ολλανδός επιθετικός - Το μήνυμα από το νοσοκομείο

Μπας Ντοστ: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ολλανδός επιθετικός - Το μήνυμα από το νοσοκομείο
ED VAN DE POL / EPA

Ο Μπας Ντοστ είχε συνηθίσει το φίλαθλο κοινό να τραβάει τα βλέμματα με τα γκολ και τις σπουδαίες εμφανίσεις του, όμως, την Κυριακή... πάγωσε τον φίλαθλο κόσμο στην Ολλανδία και όχι μόνο. Ο Ολλανδός επιθετικός κατέρρευσε στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης της Ναϊμέγκεν με την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός. 

Η εικόνα του υψηλόσωμου άσου να σωριάζεται στο έδαφος, να έχει σπασμούς και να μην ανταποκρίνεται στις πρώτες βοήθειες των γιατρών, ήταν αποθαρρυντική.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του και καθησύχασε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους:

«Τα πάω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Τώρα είμαι στο νοσοκομείο και νιώθω καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη», ανέφερε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής.

Ο Μποστ θα μείνει στο νοσοκομείο για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όμως όλα δείχνουν πως τα χειρότερα είναι πίσω του.

Οι στιγμές της μεγάλης αγωνίας

Στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Για λίγα δευτερόλεπτα το παιχνίδι συνεχίστηκε, αλλά άμεσα οι παίκτες τον είδαν να έχει σπασμούς και κάλεσαν επσευσμένα το ιατρικό επιτελείο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έτρεξαν αμέσως στο πλάι του για να τον καλύψουν και να μην υπάρχουν κάμερες πάνω του.

Μετά από περίπου δεκάλεπτη διακοπή, ο Ντοστ έφυγε με φορείo από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του και οδηγήθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Ολλανδός φάνηκε να υψώνει το χέρι του από το φορείο, για να στείλει μήνυμα ότι είναι καλά.

Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την οριστική διακοπή του ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ