ΣΠΟΡ

Το αυτογκόλ της χρονιάς πέτυχε Σέρβος αμυντικός πολωνικής ομάδας

Το αυτογκόλ της χρονιάς πέτυχε Σέρβος αμυντικός πολωνικής ομάδας
Instagram / @zaglebiesosnowiec

Τον χειρότερο εφιάλτη για κάθε ποδοσφαιριστή έζησε ο Σέρβος αμυντικός Ζάρκο Ουντόβιτσιτς της πολωνικής Ζαγκλιέμπε Σοσνόβιεκ με ένα απίστευτο αυτογκόλ που σημείωσε. Ευτυχώς για εκείνον σε φιλικό παιχνίδι...

Η ποδοσφαιρική ζωή για τον 29χρονο Σέρβο αμυντικό δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς την φανταζόταν, ξεκινώντας την επαγγελματική καριέρα του σε ομάδες της χώρας του. Δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων από τους "μεγάλους", αλλά το 2014-2015 θα ήταν μια σεζόν που θα στιγμάτιζε την ζωή του.

O Ουντοβιτσιτς πήρε μετεγγραφή στη Νόβι Πάζαρ της α κατηγορίας με όνειρα, που γκρεμίστηκαν το 2015. Σε ματς με την Ραντ τον Φεβρουάριο του 2015 και ενώ ο σύλλογος του έχανε 1-0, πήγε να εκτελέσει πέναλτυ για την ομάδα του, αλά Πανένκα και ... αστόχησε.

udovicicpen


(Πηγή: Twitter)

Ξεκίνησε ο εφιάλτης του καθώς οπαδοί της ομάδας του τον απείλησαν και 2 μέρες αργότερα μπήκαν στα αποδυτήρια και τον απείλησαν με όπλο! Το περιστατικό κατήγγειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro), όμως ούτε η Σερβική Ομοσπονδία, ούτε ο σύλλογος έκαναν κάτι χειροπιαστό και ο παίκτης αναγκάστηκε να ξενιτευτεί.

udovicic4


(Ο Ουντόβιτσιτς υπογράφει στην πολωνική Ζαγκλιέμπε - Πηγή: Instagram / @zaglebiesosnowiec)

Βρήκε καταφύγιο στην πολωνική ομάδα Ζαγκλιέμπε Σοσνόβιεκ το καλοκαίρι του 2015, αλλά γνώρισε τον υποβιβασμό μαζί της,έχοντας πάντως βρει την ησυχία του. Μέχρι πριν 2 ημέρες, όταν σε φιλικό με την Σταλ Μίελεκ έγινε άθελα του και πάλι πρωταγωνιστής.

udovicic3


(Ο Ουντόβιτσιτς (αρ) στο γυμναστήριο - Πηγή: Instagram / @zaglebiesosnowiec)

Στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα έξω από την περιοχή έβαλε ένα από τα πλέον απίστευτα αυτογκόλ, που έχουν ποτέ καταγραφεί και έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ευτυχώς για τον Ουντοβιτσιτς, το αυτογκόλ ήταν σε φιλικό ματς. Άλλωστε, και να θελε να το κάνει, αποκλείεται να τα κατάφερνε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ