ΣΠΟΡ

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο Περιστέρι οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο Περιστέρι οι «ερυθρόλευκοι»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Παρότι βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Περιστέρι (0-0) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, για την 15η αγωνιστική της Super League

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν το 2023 στην 3η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς (ισόβαθμοι με την ΑΕΚ), τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, παραμένει αήττητος από τότε που ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 9 επίσημους αγώνες.

Ο Καρβαλιάλ επεφύλασσε μια «μίνι» έκπληξη στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, καθώς ο Μπρίνιτς ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με τα «ερυθρόλευκα». Φαίνεται ότι ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα με τον Γιόβετιτς.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Αθανασίου, Φριντγιόνσον - Ροντινέι, Κεσρίντα
Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσρίντα, Αθανασίου, Τζαβέλλας, Kεσχρίντα, Κουέν (85΄ Κιβρακίδης(, Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68΄ Φριντγιόνσον), Βαλένσια (77΄ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68΄ Ρομπάιγ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς (46΄ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ