ΣΠΟΡ

Le Parisien: «Στη Ρεάλ ο Κιλιάν Εμπαπέ» - Για οριστική συμφωνία γράφουν οι Γάλλοι

Le Parisien: «Στη Ρεάλ ο Κιλιάν Εμπαπέ» - Για οριστική συμφωνία γράφουν οι Γάλλοι
AP

Την Ρεάλ Μαδρίτης επιλέγει ο Κιλιάν Εμπαπέ για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφήνοντας την μέχρι τώρα ομάδα του την Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρει το Γαλλικό μέσο Le Parisien.

Παρότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του για τις επαγγελματικές του επιλογές και για το αν τελικά θα πάει στην Ισπανία, η Parisier έχει πάρει την απόφασή για λογαριασμό του Εμπαπέ.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Μέσο, ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την οριστική απόφαση, να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από έξι χρόνια και να φορέσει τελικά τη φανέλα της Ρεάλ μαδρίτης, βάζοντας τέλος σε μια “σεναριολογία” που απασχολεί τους φίλους του ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά καλοκαίρια.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα στην Παρί και στα αποδυτήρια της ομάδας γνωρίζουν την απόφαση του 25χρονου επιθετικού, με πηγές από το περιβάλλον του να εκμυστηρεύονται στο γαλλικό Μέσο πως αυτή τη φορά ο Εμπαπέ είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Ρεάλ και να θέσει τέλος στο σίριαλ.

Το μόνο που παραμένει άγνωστο είναι η χρονική στιγμή που θα επιλέξει ο Γάλλος να ανακοινώσει δημόσια την απόφασή του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το δημοσίευμα της Parisier έρχεται να προστεθεί σε αυτά των “BILD” και “Foot Mercato” που -το προηγούμενο διάστημα- έχουν αναφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ