ΣΠΟΡ

Ρεάλ - Μπάγερν 2-1: «Βασιλική» πρόκριση στον τελικό του Champions League

Ρεάλ - Μπάγερν 2-1: «Βασιλική» πρόκριση στον τελικό του Champions League
AP Photo/Manu Fernandez

Η Ρεάλ νίκησε με 2-1 με ανατροπή την Μπάγερν στη Μαδρίτη και σε συνδιασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν προηγήθηκε κόντρα στη ροή με τον Ντέιβις. Όμως, η ευρωπαϊκή φανέλα της Ρεάλ ζυγίζει... τόνους και χάρη στα γκολ του Χοσέλου (88' και 91'), έκανε την ανατροπή (2-1) και βρίσκεται στον τελικό!

Η Βασίλισσα το έκανε ξανά με ανατροπή στο τέλος και έφτασε στην πρόκριση ύστερα και από το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Μόναχο.

Οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι, είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μάνουελ Νόιερ, όμως βρέθηκαν να χάνουν από γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις, πιθανότατα παίκτη τους τη νέα σεζόν.

Στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» την 1η Ιουνίου οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Βαλβέρδε (81' Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10' Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81' Χοσέλου), Βινίσιους

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78' Κιμ), Μουσιάλα (85' Μίλερ), Γκνάμπρι (27' Ντέιβις), Κέιν (85' Τσούπο-Μότινγκ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ