ΣΠΟΡ

Κορύφωση των εκδηλώσεων του τουρνουά μπάσκετ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Κορύφωση των εκδηλώσεων του τουρνουά μπάσκετ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και την κορύφωση των εκδηλώσεων του τουρνουά "Diamonds are forever" προς τιμή του αρχηγού του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν για μια τελευταία φορά.

Με την τελετή απόσυρσης της φανέλας με το νούμερο 13 και τον "τελικό" του τουρνουά ανάμεσα στον Εξάστερο Παναθηναϊκό Superfoods και την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πει αντίο στα παρκέ του μπάσκετ.

Το πρόγραμμα

18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έξέδωσε ανακοίνωση μάλιστα σχετικά με τα εισιτήρια, που μπορούν να πορμηθευτούν όλοι όσοι θέλησουν να βρεθούν σε αυτή την ιστορική βραδιά και με βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο You Tube και τον τίτλο "One last time" κάνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το λογισμικό της Viva λύθηκε και έτσι μπορούν να προμηθεύονται και πάλι ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για το «Diamonds Are Forever».

Παράλληλα, σήμερα (17/9), από τις 15.30 εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever» θα διατεθεί στην «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς» και στον «Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών, ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και για το συγκεκριμένο τουρνουά ΔΕΝ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017!

**Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ