ΣΠΟΡ

NBA: triple double ο Αντετοκούνμπο με το Ορλάντο, νίκη οι Μπακς

NBA: triple double ο Αντετοκούνμπο με το Ορλάντο, νίκη οι Μπακς
Twitter / @bucks

Κόντρα στους Μάτζικ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το 6ο triple double της καριέρας του οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 93-89 και με τις επιδόσεις του βρέθηκε στην ίδια λίστα με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Χακίμ Ολάζουον.

Τελευταία φορά που ο Αντετοκούνμπο είχε διψήφιους αριθμούς σε τρεις στατιστικές κατηγορίες ήταν την 1η Απριλίου και κατά σύμπτωση αντίπαλος του Μιλγουόκι ήταν και πάλι το Ορλάντο. Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας παίκτης προέρχεται από ένα μεγάλο σερί εξαιρετικών εμφανίσεων, που όμως δεν ειχε συνοδευτεί και από μεγάλες νίκες των Μπακς.

Αυτή την φορά οι 21 πόντοι (6/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 9/9 βολές), τα 10 ριμπάουντς, οι 10 ασσίστς, τα 5 κλεψίματα, τα 3 κοψίματα και ο δείκτης αξιολόγησης στο +13 είχαν και αντίκρυσμα με τα "ελάφια" να κάνουν το 6-7 στην Ανατολή (9η θέση) ξεπερνώντας τους Μάτζικ, που έχουν ρεκόρ 6-8.

Αυτά τα νούμερα έφεραν τον Giannis σε μια λίστα όπου υπάρχουν με αντίστοιχες επιδόσεις μόνον ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Χακίμ Ολάζουον.

Ο ίδιος πάντως στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και προέτρεψε τους οπαδούς της ομάδας (που τον αποθέωσαν) να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι να γυρίσει και ο τραυματίας Κρις Μίντλετον.

Επόμενο παιχνίδι για τους Μπακς ξημερώματα Παρασκευής (03.00) όταν και υποδέχονται το Τορόντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ