ΣΠΟΡ

NBA: πανηγύρισε τη νίκη στο Ορλάντο ο Αντετοκούνμπο

NBA: πανηγύρισε τη νίκη στο Ορλάντο ο Αντετοκούνμπο
Getty Images / Mike McGinnis

Εκτός έδρας νίκη για το Μιλγουόκι μέσα στο Ορλάντο με 104-96 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το double double, αλλά αυτή την φορά να έχει συμπαράσταση και από τους συμπαίκτες τους φτάνοντας το ρεκόρ των Μπακς στο 7-8.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε αυτή την φορά να κάνει εξωπραγματική εμφάνιση, αφού υπήρξε επιθετική παραγωγή και από άλλους παίκτες των "ελαφιών". Παρόλα αυτά έφτασε με άνεση στο να αγγίξει ένα ακόμη double double: 18 πόντοι, 9 ριμπάουντς, 4 ασσίστς, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα τα πεπραγμένα του Giannis στην έδρα των Μάτζικ.

orlando bucks


(Πηγή: Instagram /@bucks)

Ο Χένσον πρόσθεσε 20 πόντους, 7 ριμπάουντς και 3 κοψίματα ενώ και ο Μάικλ Μπίσλι έβαλε άλλους 13 πόντους. Το Μιλγουόκι είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καθώς μετά το ξεκίνημα και την εναλλαγή στο σκορ, οι Μπακς πήραν κεφάλι και οι Μάτζικ μπόρεσαν να ισοφαρίσουν 60-60 στο ξεκίνημα του β μέρους, αλλά τίποτε περισσότερο γνωρίζοντας την 4η συνεχόμενη ήττα τους.

Ξημερώματα Τετάρτης ο Αντετοκούνμπο θα υποδεχθεί στο Μιλγουόκι τον "βασιλιά Λεμπρόν" και τους πρωταθλητές Καβαλίερς σε μια μονομαχία που θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ