ΣΠΟΡ

Euroleague: τράβηγμα και όχι θλάση ο Ρίβερς

Euroleague: τράβηγμα και όχι θλάση ο Ρίβερς
EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τυχερός ήταν τελικά ο Κέι Σι Ρίβερς που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού Superfoods με την ΑΕΚ καθώς η ιατρική εξέταση έδειξε ότι ο Αμερικανός φοργουορντ δεν έχει τελικά υποστεί θλάση στον προσαγωγό, όπως φοβήθηκαν αρχικά οι άνθρωποι του "εξάστερου".

Αντίθετα η μαγνητική έδειξε ένα τράβηγμα στο σημείο, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός άσσος μπορεί υπό προϋποθέσεις να προλάβει με εντατική θεραπεία να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Φενέρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που θα γίνει την Παρασκευή στις 21.45.

3990933


(Ο Ρίβερς αποχωρεί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Superfoods

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες (11/12) το βράδυ ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Τα αποτελέσματά της έδειξαν πως υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής (16/12, 21.45) με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει αύριο (13/12) με τη διεξαγωγή μιας προπόνησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ