ΣΠΟΡ

Διαιτητής απέβαλε παίκτη της Πόρτο επειδή έπεσε πάνω του!

Διαιτητής απέβαλε παίκτη της Πόρτο επειδή έπεσε πάνω του!
Μορεϊρένσε-Πόρτο για το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JOSE COELHO

Διεκδικεί το βραβείο της πλέον απίθανης αποβολής στο ποδόσφαιρο, αυτό που έγινε στον αγώνα Μορεϊρένσε-Πόρτο για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και πρωταγωνιστή τον διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο.

Η Μορεϊρένσε είχε ανοίξει το σκορ από τα πρώτα λεπτά του β ημιχρόνου και η Πόρτο προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Στο 76 ο μέσος των "δράκων" Ντανίλο Περέιρα είδε κίτρινη κάρτα για ένα δυνατό μαρκάρισμα. Η συνέχεια όμως ήταν εκπληκτική για τον παίκτη της Πόρτο.

Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής έκανε βήματα προς τα πίσω και έπεσε πάνω στον παίκτη, που φαίνεται να λέει κάτι βέβαια, αλλά ο ρέφερι προς γενική έκπληξη γύρισε και έδειξε 2η κίτρινη και τον απέβαλε! Η Πόρτο έχασε τελικά και ο Περέιρα ανέβασε την επίμαχη φάση στον λογαριασμό του στο Instagram και το βίντεο βέβαια έχει γίνει viral.

https://www.instagram.com/p/p

«Έχω δει τη φάση πάνω από 100 φορές και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κριτήριο με το οποίο ο συγκεκριμένος κύριος πήρε μια τέτοια απόφαση. Έχω δει πολλά περιστατικά στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι το πιο ντροπιαστικό» ήταν το σχόλιο του Ντανίλο, που αδυνατεί να καταλάβει γιατί αποβλήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ