ΣΠΟΡ

NBA: στην τελική ευθεία η ψηφοφορία του All Star Game για τον Αντετοκούνμπο

NBA: στην τελική ευθεία η ψηφοφορία του All Star Game για τον Αντετοκούνμπο
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Η ψηφοφορία για το All Star Game του NBA βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο πυρετός στο Μιλγουόκι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανεβαίνει καθώς αντιμετωπίζουν σε λίγη ώρα την Ατλάντα.

Όμως οι δύο αυτοί αγώνες έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο στην πόλη του Μιλγουόκι και τους φίλους των Μπακς, αφού άπαντες ασχολούνται με την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ανεβεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην ψηφοφορία (αλλά και του Τζαμπάρι Πάρκερ να είναι στην 10άδα των ψηλών της Ανατολής), που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της 16ης Ιανουαρίου και να είναι στην αρχική 5άδα στη Νέα Ορλεάνη.

17493647


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Μάλιστα το Μιλγουόκι για να προτρέψει τον κόσμο να ψηφίσει, ποστάρει ξανά και ξανά το απίθανο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο με σπάσιμο μέσης απέναντι στο Μαϊάμι.

Εκτός από τους ίδιους τους Μπακς, και οι τσιρλίντερς της ομάδας, αλλά και ο αδελφός του Θανάσης συνεχίζουν να καλούν τον κόσμο να ψηφίζει, διατηρώντας τον Giannis μέσα στους 5 κορυφαίους σε ψήφους σε όλο το NBA και γιατί όχι, να περάσει και τον Ίρβινγκ στην Ανατολή και να βρίσκεται πίσω μόνον από τον βασιλιά Λεμπρόν.

Παράλληλα ο Αντετοκούνμπο ισοφάρισε ένα ακόμη ρεκόρ της ομάδας: έχει σκοράρει σε 14 αγώνες περισσότερους από +20 πόντους, κάτι που είχε πετύχει μόνον ο Μάικλ Ρεντ το 2006.

giannisstatistiscs


(Πηγή: http://www.nba.com/bucks)

Το σχεδιάγραμμα με τους αριθμούς του Greek Freak, που δημοσίευσαν οι Μπακς είναι εκπληκτικό και αν δεν υπήρχε η ίωση, που του στέρησε τη δυνατότητα να σκοράρει με το Σαν Αντόνιο, πιθανότατα θα είχε καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ